Prodáno/Pronajato

Zpět k nabídce

Prodej bytu 2+kk 40 m2

4 299 999Kč

Popis nemovitosti

REZERVACE Exkluzivní prodej zařízeného apartmánu o velikosti 2+kk (40 m2) situovaného v 1. patře apartmánového domu se společnou zahradou, který se nachází na Horním náměstí v Rokytnici nad Jizerou nedaleko nástupu lanovky Skiareál Horní domky.
Vhodný k bydlení i k rekreaci a trávení dovolené ve všech ročních obdobích.

Apartmán disponuje dvěma neprůchozími pokoji. Vstupními dveřmi se vchází do velké chodby s úložnými prostory na oblečení a obuv. Z chodby je vstup do světlého obývacího pokoje s pěkným výhledem do zeleně. Je zde vybavená kuchyňská linka s vestavěnou sklokeramickou varnou deskou, chladničkou a mikrovlnou troubou. Obývacímu pokoji dominuje pohodlná třímístná rozkládací pohovka, po rozložení funkční dvoulůžko. Komoda, přístavné stolky a jídelní stůl jsou z masivu. Orientace bytu je severozápadní do klidné boční ulice a na zahrádku. Klid zde oceníte zejména v zimní sezoně. Naproti vstupním dveřím je ložnice vybavená dvoulůžkem z masivu s nočními stolky a dalším místem pro patrovou postel. Ložnice je orientována na sever s příjemným výhledem do zeleně a na pozemek za domem, kde si mohou hrát vaše děti.
Pro snadnou údržbu je v obou pokojích položena komfortní vinylová podlaha s reliéfní strukturou, v ostatních prostorech je světlá dlažba. V koupelně se sprchovým koutem je příprava na pračku, žebřík na sušení věcí. WC je samostatné. Topení je řešeno přímotopnými radiátory, ohřev TUV bojlerem. V mezi patře domu je uzamykatelný úložný box na lyže. K bytu je k dispozici společná zahrada za domem, která je pod uzavřením a je možné zde dětem postavit pískoviště, posezení pro dospělé s grilem apod.

Celkové roční náklady apartmánu včetně všech energií činní 2750,- Kč/měsíčně (33.000,- Kč za rok).
Spotřeby jsou odvislé od používání bytu. Prodává se včetně nábytku. O provoz domu se stará správce, který pravidelně provádí úklid společných prostor, odklízení sněhu u vchodu a parkovacích prostor. Parkování je volné před domem bez vyhrazených parkovacích míst, v zimní sezóně se parkuje na přilehlém parkovišti.
V těsné blízkosti je zastávka autobusu z Prahy, skibus, potraviny, kavárna, rychlé občerstvení, restaurace, sauna, masáže, sportoviště, dětské hřiště, půjčovny sportovních potřeb. V dochozí vzdálenosti skiareálů, Horní domky, Modrá hvězda - Bahýnka, Sachrovka.
Veřejné koupaliště je přístupné v klidné části lesoparku s novým dětským hřištěm v nedalekém Jablonci nad Jizerou.

Město Rokytnice nad Jizerou s plnou občanskou vybaveností je oblíbeným sportovně - turistickým centrem v Krkonoších s ideálními podmínkami pro sportovní i rekreační vyžití všech generací v každém ročním období. Výborná dopravní dostupnost autobusem z Prahy - Černý Most až k domu.
Apartmán je možné je využívat k celoročnímu bydlení i pronajímání. Kapacita 5-6 osob.
S ohledem na dlouhodobý zájem o rekreaci v této lokalitě doporučuji tuto koupi jako výbornou investici. Cena 4.299.999,- + provize RK. Volný ihned. Pro více informací o této nabídce kontaktujte RK.

Základní údaje

Evidenční číslo2131
Typ nemovitostiByty
Upřesnění2+kk
Typ prodejeprodej
VlastnictvíOsobní
Stav inzerátuProdáno/pronajmuto
En. náročnostG - Mimořádně nehospodárná

Cena a údaje k ceně

Cena4 299 999
Měna
Složení ceny+ provize RK

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaHorní Rokytnice, Rokytnice nad Jizerou, Semily
AdresaRokytnice nad Jizerou, Horní Rokytnice
GPS latitude50.7307164
GPS longitude15.4722397

Vlastnosti, volby

Umístění v obciCentrum obce
Konstrukce budovyCihlová
Inž. sítě230V, Kanalizace, Voda, pitná
VybaveníZařízeno nábytkem, Zahrada, Parkování, Bytové jádro zděné
CharakteristikaBydlení pro rodiny
Vybavenost okolíKompletní síť obchodů a služeb, Supermarket, Škola, Školka, Úřady, Zdravotnická zařízení, Pošta
Dopravní spojeníSilnice, Vlak, Autobus
VodaDálkový vodovod
OdpadVeřejná kanalizace
KomunikaceAsfaltová
OkolíObchodní a obytná, Obytná, Rekreační, Venkovská
Elektro230V

Plochy

Užitná40 m2
Podlahová40 m2

Podlaží, počty místností

Podlaží objektu2. podlaží
Počet NP4
Počet místností4
Počet pokojů2
Počet koupelen1
Počet park. stání10