Zpět na přehled

Prodej novostavby rodinného domu 4+kk 141 m2, pozemek 1185 m2

Evidenční číslo: 132/5096
Typ: Nízkoenergetický
Adresa: Velké Hamry, Bohdalovice
Cena: 7 579 000Kč
Poznámka k ceně: vč. právního servisu
7 579 000Kč

Popis nemovitosti

Prodej novostavby nízkoenergetického rodinného domu 4+kk postaveného na pěkném rovinatém pozemku o velikosti 1185 m2 ve Velkých Hamrech - Bohdalovicích, okr. Jablonec nad Nisou. Lokalita je vhodná k celoročnímu bydlení i k rekreaci. Dojezd do Liberce autem trvá cca 35 minut, dojezd na okraj Prahy trvá cca 70 minut.

Kvalitně zhotovený dům o celkové užitné ploše 141 m2 je postaven v klidné části obce obklopen přírodou. Součástí domu je kryté parkovací stání (20 m2), terasa (24 m2), kůlna na kola nebo zahradní nářadí (6 m2). V podkroví domu jsou další úložné prostory. Na terase je pěkné posezení s výhledem do zeleně, lze zde vybudovat zastřešené venkovní posezení i zimní zahradu se vstupem z domu.

Dům disponuje třemi světlými prostornými ložnicemi, každá má vlastní vstup na terasu. Prostorný obývací pokoj je spojen s jídelní částí a kuchyní. Také z obývacího pokoje jsou dva vstupy na terasu na jižní a východní stranu. Kuchyně je zařízena zakázkovou kuchyňskou linkou z masivu vybavenou kvalitními spotřebiči zn. Mora, myčkou, indukční varnou deskou, troubou a digestoří s venkovním vývodem a americkou lednicí. V předsíni je velká vetsavěná skříň. Ostatní nábytek na fotografiích lze po dohodě odkoupit.

Koupelna je vybavena řizovacími předměty zn. Siko., prostorným sprchovým koutem se skleněnou zástěnou, dvěma umyvadly se skříňkou, žebříkem na sušení ručníků, pračkou, toaletou. Úložné prostory jsou v domě, na půdě a v kůlně u domu. V domě je podlahové vytápění. Na podlaze v pokojích je položen kvalitní vinyl, v chodbě a v koupelně je dlažba.

Nízkou energetickou náročnost a kvalitní zateplení zajišťují pěti komorová plastová okna s hladkým dvojsklem. IS: elektro 220V/380V, obecní vodovod, vlastní čistička odpadních vod AT6 průměr 4,5 m, pro ohřev vody bojler zn. Mora 150 L. Nízké měsíční náklady na provoz domu, dům nebyl dosud užíván k bydlení, proto nelze doložit vyúčtováním. PENB B- velice úsporná stavba.

Dům je postaven na okraji obce v soukromí obklopen zelení na rozmezí Jizerských hor a Krkonoš. Ve vzdálenosti 1,2 km (20 minut chůze) se nachází autobusové a vlakové zastávky Velké Hamry, MŠ, ZŠ, potraviny, pošta, zdravotní ambulance, restaurace, sportoviště. Plná občanská vybavenost je ve 4 km vzdáleném Tanvaldu.

V těsném okolí je velké množství turistických a cyklistických tras vedoucích krásnou krajinou CHKO Jizerské hory. Blízkost lyžařských horských středisek a turistických výletů Tanvaldský Špičák, Harrachov, Příchovice, Rejdice, Rokytnice nad Jizerou, Bedřichov. Upravované běžecké lyžařské tratě Zásada - Držkov Velké Hamry jsou vzdáleny 1 km. Dále koupaliště je zde nedaleko koupaliště ve Zlaté Olešnici nebo turisticky oblíbená rozhledna Járy Cimrmana u Kořenova.

Cena: 7 579 000,- Kč vč. právního servisu a provize RK. S hypotékou vám rádi pomůžeme. Doporučujeme prohlídku.

Základní údaje

Evidenční číslo132/5096
Typ nemovitostiDomy
UpřesněníRodinný dům
Typ prodejeprodej
Stav inzerátuAktivní
En. náročnostB - velmi úsporná
Podle vyhláškyVyhláška č. 78/2013 Sb.

Cena a údaje k ceně

Cena7 579 000
Měna
Poznámka k ceněvč. právního servisu
Složení cenyvčetně právního servisu, s provizí RK

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaVelké Hamry, Bohdalovice
AdresaVelké Hamry, Bohdalovice
GPS latitude50.7174865
GPS longitude15.32369651

Vlastnosti, volby

Umístění v obciKlidná část obce
Konstrukce budovyDřevostavba
Typ budovyNízkoenergetický
Inž. sítěVoda, pitná, TV kabel, Internet, , Kanalizace, 230V,
VybaveníTerasa, Zařízeno nábytkem, Zahrada, Parkování, Bytové jádro zděné
CharakteristikaBydlení pro rodiny, Bydlení pro zaměstnance, Nízkoenergetický, Novostavba
Vybavenost okolíKompletní síť obchodů a služeb, Pošta, Supermarket, Škola, Úřady, Zdravotnická zařízení, Školka
Dopravní spojeníAutobus, Silnice, Vlak
Možnosti topeníPodlahové
VodaDálkový vodovod
OdpadČOV pro celý objekt
KomunikaceAsfaltová, Štěrk, Zpevněná
TelekomunikaceKabelové rozvody, Internet
OkolíVenkovská, Rekreační, Obytná
Elektro400V, 230V

Plochy

Užitná141 m2
Podlahová81 m2
Zahrada1 044 m2
Terasa24 m2
Sklep6 m2

Podlaží, počty místností

Počet NP1
Počet místností5
Počet pokojů4
Počet koupelen1
Počet park. stání4
Počet nebyt. prostor1

Máte otázku?

Kontaktujte makléře

Alena Grubnerová